Informatie vrijwilligers Oerrock 2018

MEI 3

Informatie Oerrock 2018

Beste vrijwilliger voor KV Oerterp tijdens het Oerrock festival,

Allereerst willen we je bedanken dat je ons, samen met 300 andere vrijwilligers wilt helpen om van het Oerrock Festival 2018 een onvergetelijk festivalweekend te maken. Dankzij jouw hulp in de garderobe of bij het opruimen van het terrein ontvangt KV Oerterp extra inkomsten die de vereniging goed kan gebruiken.

Dat het een onvergetelijk weekend gaat worden kunnen we inmiddels wel aannemen, want Oerrock Festival 2018 is volledig uitverkocht!

Als vrijwilliger krijg je vooraf een Oerrock-t-shirt van Geertje Kunnen. Oerrock werkt met externe beveiligers, die volgens het boekje werken: geen Oerrock-t-shirt van desbetreffende dag, dan geen toegang tot vrijwilligerstent of terrein. Het is dus zaak om je Oerrock-t-shirt te dragen!

Vrijwilligers van de garderobe krijgen vooraf bonnetjes en kunnen plek zoeken in de garderobe. Jas/ tas ophangen kost 1 Oerrock muntje en die doe je in de daarvoor bestemde koker.

In het schema staat aangegeven wie wanneer wordt verwacht en wat zijn/haar taak is.

Louis is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die helpen met het terrein opruimen op alle drie de dagen. Vergeet als je vrijwilliger bent bij het opruimen niet om zelf handschoenen, een hark, een bezem en dergelijke mee te nemen!

Garderobe
De garderobe staat dit jaar op dezelfde plaats als vorig jaar en heeft uitzicht op het hoofdpodium.
Iedere jas of tas kost 1 Oerrock muntje. Een vest of sjaal mag best in een jas worden opgehangen voor 1 Oerrock muntje maar het is uiteraard niet de bedoeling dat twee jassen als één jas worden opgehangen of dat een tas in een jas wordt gehangen. Let daar dus een beetje op, maar dit komt vast wel goed.

Er wordt gewerkt met nummertjes. Eén nummertje geef je aan de persoon en de andere doe je in de jas van die persoon, daarna hang je de jas op in de garderobe bij het goede nummer.

De ingenomen muntjes kunnen in de daar voor bestemde koker gedaan worden, na afloop wordt deze koker door een Oerrock bestuurslid leeg gehaald.

Opruimen

Voor het opruimen ben je om 07:00 uur aanwezig op het Oerrock-terrein. Je zorgt er samen voor dat het terrein weer netjes wordt voor de volgende dag. De tenten moeten we dit jaar ook schoonmaken. Louis Slagmann is op alle drie de dagen aanwezig, dus voor vragen kun je het beste bij hem terecht. Al het afval kan in bakken die door Oerrock worden geleverd.
Vergeet niet om je eigen handschoenen, hark, bezem etc. mee te nemen!

Nogmaals enorm bedankt voor het feit dat jij dit jaar vrijwilliger wil zijn. Het is niet gemakkelijk om ieder jaar de vrijwilligers bij elkaar te krijgen, maar mede dankzij jou is het dit jaar weer gelukt! Bedankt en vooral veel plezier tijdens Oerrock! Zijn er voor, of na het festival nog vragen mail dan naar info@kvoerterp.nl.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Bestuur KV Oerterp

klik hier voor vrijwilligersschema