Spelregelbewijs

MEI 1

Spelregelbewijs

Goedendag Leden,

Met ingang van 1 september 2018 dienen alle spelende senioren leden kennis te hebben van de geldende spelregels. Vanaf die datum dien je in het bezit te zijn van een spelregelbewijs. Ben je niet in het bezit van het spelregelbewijs dan is het gevolg dat je volgend seizoen niet mag spelen.

Wij willen graag de spelregelkennis van onze leden vergroten. Dit is een belangrijk speerpunt voor K.V. Oerterp. We zijn ervan overtuigd dat goede spelregel kennis leidt tot een leukere sfeer in en om de wedstrijden. Hierdoor creër je meer korfbalplezier voor spelers, coaches, scheidsrechters en het publiek.

KorfbalMasterz.nl is een overzichtelijke website waar je op laagdrempelige wijze kan oefenen met de spelregels en uiteindelijk je spelregelbewijs kan halen.

Wij organiseren 2 oefenavonden waar ook meteen het spelregelbewijs behaald kan worden.

Zet deze datums in jullie agenda:
6 juni en 13 juni.

Neem een laptop of iPad mee om op te kunnen oefenen.

Sportieve groet,
IOC