Poiesz Jeugd Sponsor Actie

FEB 7

Poiesz Jeugd Sponsor Actie (Poiesz JSA)

Ook dit jaar is het de bedoeling om Jeugd Sponsor Munten te verzamelen voor KV Oerterp, om hier natuurlijk zoveel mogelijk sponsorgeld mee op te halen.

Looptijd
Net zoals voorgaande edities loopt de Jeugd Sponsor Actie ook dit jaar 8 weken lang. De actie begint op maandag 12 februari en eindigt op zaterdag 7 april 2018 (of zondag 8 april 2018 voor de Poiesz supermarkten die op zondag geopend zijn).

Andere kleur munt
Dit jaar hebben we een vernieuwde Jeugd Sponsor Munt met een gouden rand.
Let op! Dit betekent dat de ‘oude’ Jeugd Sponsor Munten die door Poiesz supermarkten tot en met 2017 zijn uitgegeven niet meer geldig zijn. Het is niet mogelijk om deze oude sponsormunten in te wisselen voor nieuwe munten. Ook is het niet toegestaan om oude munten in de kokers te doen. Wij rekenen als Poiesz daarom op jullie sportieve medewerking. Wanneer Poiesz constateert dat er wel oude sponsormunten door de club of vereniging in de koker zijn gedaan, dan wordt deze betreffende club of vereniging uitgesloten van deelname voor een volgende editie en/of wordt zelfs het sponsorgeld helemaal niet uitgekeerd.

Hoe verzamelt jouw club of vereniging zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten?
Bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Wekelijks staan in onze voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar klanten van Poiesz van kunnen profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én de klanten profiteren van euro’s voordeel.

Hoeveel sponsormunten ontvangen klanten van Poiesz?
- 10 Jeugd Sponsor Munten bij de wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding
- 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen
-15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale bakkerijaanbieding die de hele week geldig is
- 1 Jeugd Sponsor Munt bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er ca. 80 sponsorproducten)
- 1 Jeugd Sponsor Munt bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld)

Het inleveren van Jeugd Sponsor Munten In elke Poiesz supermarkt staat een display met kokers.
De kokers zijn gekoppeld aan de maximaal 8 deelnemende clubs of verenigingen per Poiesz supermarkt.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker van jullie club terechtkomen, hoe hoger het sponsorbedrag dat jullie uiteindelijk ontvangen.

Steunt u KV Oerterp deze keer ook weer ?!?

Namens KV Oerterp alvast bedankt !!