KV Oerterp bedankt Roelof van Zanden

DEC 5

KV Oerterp bedankt Roelof van Zanden

Na vier jaar in het bestuur bij korfbalvereniging  KV Oerterp, stapt Roelof van Zanden op als voorzitter.
Op de algemene ledenvergadering heeft hij aangegeven dat hij stopt maar dat hij de korfbalvereniging niet in de steek laat en probeert zijn taken goed over te dragen.
Dit is kenmerkend voor Roelof. Hij probeert altijd in goed overleg tot een oplossing te komen en wil alles zorgvuldig afronden.

KV Oerterp bedankt Roelof voor zijn geweldige inzet, zijn enthousiasme en zijn doorzettingsvermogen.
Hij heeft de afgelopen jaren een aantal lastige klussen onder handen gehad, waarbij we denken aan het vinden van nieuwe trainers, het wel of niet samengaan met VKC en het overleg met de gemeente. Klussen die je niet zomaar even erbij doet en die veel tijd kosten. Dank je wel, Roelof!

We zijn blij dat je nog blijft meewerken en meedenken in het overleg met de gemeente en we hopen je als trouwe fan van je zoon nog veel op ons sportpark te zien.

© 2017 KV Oerterp. Alle rechten voorbehouden.