wedstrijdverslag KV Oerterp/VKC E1 - de Walden E4

NOV 21

Wedstrijdverslag KV Oerterp/VKC E1 - de Wâlden 4

Afgelopen zaterdagmorgen, 18 november, moesten wij (Oerterp E1) om 9 uur korfballen in De Wier.

We moesten spelen tegen De Walden E4. In de eerste helft moest ik een dame met een hesje verdedigen. Ze speelde een jongetje. De 1e helft ging goed. We stonden met de rust met 4-2 voor.  Silde en Esther maakten beide 2 doelpunten. Toen was het pauze en namen wat te drinken.

De 2e helft moest ik eerst op de bank zitten samen met Silde en na 10 minuten mochten we weer korballen en moest ik hetzelfde meisje weer verdedigen.
Toen werd het echt spannend en kwamen we met 4-5 achter. Gelukkig scoorde Silde in de laatste minuten nog 5-5. Daarna nog heel spannend maar niemand scoorde. De eindstand werd dus 5-5.

Bij de strafworpen scoorde Silde de enige strafworp.

Daarna gaven we de tegenpartij nog een hand en bedankten we voor de wedstrijd.

Groetjes
Jorrit Kiestra