Wedstrijdverslag Udiros1- KV Oerterp/VKC1

Wedstrijdverslag Udiros - KV Oerterp/VKC

hieronder verslag van Udiros

BLOEDSTOLLEND DUEL EINDIGT ONBESLIST

Een op voorhand belangrijk duel voor Udiros.
KV Oerterp/VKC, op het veld ook uitkomend in de eerste klasse, was een bekende tegenstander die op het veld in de laatste minuut verslagen werd.

UDIROS schoot uit de startblokken door het eerste schot direct tot een doelpunt te promoveren. Ook de twee nul werd snel gemaakt en het leek een veelbelovende start. Echter, Oerterp bleef in de wedstrijd en ging zelfs met een, weliswaar minimale, 9-10 voorsprong de rust in.

Na rust bleef het duel spannend. Ondanks een demarrage van Oerterp lukte het UDIROS toch om bij te blijven en kwam op 15-15 weer op gelijke hoogte. Na stuivertje wisselen over en weer schoot Jeroen met nog twee minuten op de klok de 19-19 binnen. Verschillende aanvallen van beide kanten leverden geen doelpunt meer op en dus was dit ook de eindstand.

Alle dank gaat uit naar de supporters die ons steunden tijdens deze spannende strijd!

volgende week, zaterdag 25 nov, spelen Oerterp/VKC 1 & 2 weer thuis in MFC de Wier te Ureterp

19.25 uur KV Oerterp/VKC 2 - HHV 2
20.40 uur KV Oerterp/VKC 1 - HHV 1