Wedstrijdverslag KV W.I.K. – KV Oerterp E1

NOV 14

Wedstrijdverslag KV W.I.K. – KV Oerterp E1

geschreven door Silde Boersma

Zaterdag 11 november moesten wij tegen W.I.K .

Wij begonnen in de verdediging.  Maar binnen 2 tellen had Tim de bal al

En hij scoorde.  0:1 en toen nog een. 0:2  even later scoorde hij er nog een toen was het wissel.

We stonden weer in de verdediging en nu stond ik er in. Eerst stonden ik en Jorrit  er uit en nu Anne en Jolijn  en Anne had er ook twee gescoord maar die waren verdedigd . Ze zag haar meisje niet want ze stond naar boven te kijken. Het meisje van mij die wist niet meer waar ik was en toen scoorde ik er ook een. Het ging hetzelfde met nog een, toen stond het inmiddels 0:5. O néé, de tegenstander  scoort een! Nu staat het 1:5 maar we staan nog steeds voor. Rust 3e kwart wissel Jolijn Jorrit .

Want Jolijn heeft hoofdpijn . Ik moest er dus in voor haar . Tim scoorde de 6e  Anne de 7e Tim de 8e en Tim ook de 9e  en ik de 10e maar de fluit  was al af gegaan . Maar de scheids zei omdat  hij zo mooi was ! 1: 10  jééé!

Einde Groetjes: Silde Boersma